Huvi.info kävi testaamassa Piazza Foodfactoryn lounasbuffetin. Piazza Foodfactory on Tampereen rautatieasemaa vastapäätä sijaitsevan Scandic City –hotellin katutasossa palveleva monipuolinen ja viihtyisä ravintola. Kulku rakennuksen sisäpihalle aukeavaan ravintolaan onnistuu näppärästi suoraan Hämeenkadulta. Tunnelmalliseen ja rauhalliseen ravintolaan väriä tuovat keittiöt eri puolilta maailmaa, jotka näkyvät myös paikan sisustuksessa.

Piazza_kuva1.JPG

Piazza Foodfactoryssa tarjoillaan lounas arkisin maanantaista perjantaihin klo 11.00-15.00 välillä. Maittava lounasbuffet on katettu ravintolan Bar Piazza -puolelle, avaraan ja valoisaan tilaan Rautatienkadun vierelle. Mukava miljöö sopii hyvin niin lounastreffipaikaksi asiakkaan kanssa kuin hetken irtiottoon työpäivästäkin.  Buffet tarjoaa kotiruokalounaan, jossa aina valittavana salaatin ja lisukkeiden kaveriksi vähintään kaksi erilaista lämmintä ruokavaihtoehtoa.
Piazza_kuva2.jpg
Tällä kertaa lounasbuffetissa oli tarjolla:

- possua china town

- rapea kalaleike, chilimajoneesia

- yrtti-perunoita

- härkäpapu-sipulipaistos 

 

Piazza Foodfactory tarjoaa tuoreen ja kaivatun vaihtoehdon keskustan lounastarjontaan kuitenkin sopivaan hintaan. Lounaan hintaan kuuluu myös kahvi tai tee. Lounasbuffetin lisäksi Piazzassa voi herkutella maistuvan ja raikkaan salaattilounaan Piazza Delistä klo 11-16 tai tilata A'la carte –lounaan klo 11-16.

 

Uskallamme väittää, että kovin moni tamperelainenkaan ei ole löytänyt tätä ehkä Tampereen parhaalla sijainnilla olevaa ravintolaa tai ainakaan tiennyt sen  mainiosta lounastarjonnasta. Huvi.info suosittelee! 

 

Piazza Foodfactoryn usimman lounaslistan löydät täältä: http://www.scandichotels.fi/Hotels/Suomi/Tampere/Scandic-Tampere-City/?hotelpage=additionalfacilities&facilityid=4324