Amerikan Top Chef -kilpailun finalistin, Stefan Richterin ravintola löytyy Tampereelta, idyllisestä Kehräsaaresta. Suomalais-amerikkalainen Richter on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Las Vegasissa Bellagio -hotellin keittiössä. Tammerkosken rannassa on upea ruokaravintola, joka ei jätävarmasti ketään kylmäksi, niin ruuan tason kuin näyttävyydenkään puolesta. 

Stefan oli ennakkosuosikki koko Amerikan Top Chef -kilpailun viidennen kauden ajan, valmistaen toinen toistaan uskomattomampia ruokia. Stefania kuvaillessa voikäyttää huoletta sanaa persoona. Top Chefin jälkeen hän on perustanut Yhdysvaltoihin catering-yrityksen ja kaksi ravintolaa. Tampereella on kolmas ravintola, ja se tuskin harmittaa pirkanmaalaisia kulinaristeja. Stefan's Steakhouse on sisustettu perinteitä kunnioittaen, mutta kuitenkin modernilla ja raikkaalla otteella. Sisällä on tilaa noin sadalleruokailijalle ja kesällä terassin myötä määrä vielä tuplaantuu. 

Kuten steakhouse-nimikkeestä voi päätellä, pihvit ovat pääosassa ruokalistalla. Esimerkkeinä mainittakoon talon erikoisuus, Wagyu-häränsisäfileepihvi Kobe-style. Eli kyseessä on hienointa ja laadukkaintapihvilihaa kobe-tyyliin erikoisjalostetusta ja ruokitusta karjasta. Tarjoilemme myös vapaana laidunnettua ja jyväruokittua australialaista ClareValley Gold Premium -pihvikarjan lihaa. Muissakin raaka-aineissa on panostettu laatuun. Se näkyy ja mikä tärkeintä, maistuu. Mitään ei ole jätetty puolitiehen. Ruokaan sopivat viinit on valittu huolella Restamax-konsernin viiniasiantuntijoiden johdolla. Stefan's Steakhouse on tarkoitettu hyvän ruuan ystäville ja nautiskelijoille, jotka eivät halua tehdä hyvistä asioista liian monimutkaisia. Tämä on paikka jonne voi tulla ilman pikkutakkia heti työpäivän jälkeen, tai viettämään iltaa pidemmän kaavan mukaan täydellisine kattauksineen.

Stefan's Steakhouse

Kehräsaari, Tampere

www.ravintola.fi/stefans