Como - suoralinjaista ja maukasta ruokaa sekä mielenkiintoisia viinejä

Tunnelmallinen italialaisravintola Ristorante Como on Hämeenkadun italialainen helmi. Comossa nautitaan ruoasta modernissa, mutta lämminhenkisen rennossa tunnelmassa, ilman turhaa hienostelua. Ravintolan erikoisuutena on perinteinen italialainen avotuliuuni, joita löytyy Comon lisäksi vain yksi Suomesta. Avotuliuuni vie herkuttelijat entistäkin lähemmäksi aitoa italialaista makuelämystä. Menu on kattava ja nuorekas läpileikkaus italialaisesta ruoanlaittoperinteestä.

Comossa korostuu hyvän ruoan lisäksi ravintolan ainutlaatuinen sijainti ja miljöö. Esteettömät näköalat Hämeenkadulle ovat yksinkertaisesti upeat. Tyylikkään raikas ravintolasisustus yhdistää perinteisen italialaisravintolan elementtejä pehmeään, skandinaaviseen viihtyisyyteen: puna-musta värimaailma sulautuu tammenvaaleisiin puupintoihin ja runsaat tekstiilit luovat ravintolasaliin kodikkuutta. 

Katseenvangitsijoina toimivat kirjastohuonetta muistuttava 16 hengen kabinetti ja moderni viinihuone. Kabinettia varaamme asiakkaillemme ilman tilavuokraa a la carte -ruokailun yhteydessä. Kabinetissa on mainiot kokousmahdollisuudet viihtyisässä tilassa, ja ruokailu onnistuu sujuvasti kokoustamisen ohessa.Ristorante Comossa on henkilökunnan sydämen asiana ruuan ja viinin yhdistäminen, makuelämyksien luominen. Viini- ja ruokalistamme on laadittu italialaisessa hengessä, suomalaisen maun mukaan. Viinit on valittu huolella ympäri Italiaa, ja ruuissamme käytämme aitoja italialaisia raaka-aineita.

Ristorante Como

Hämeenkatu 7, 2. krs. , Tampere

www.ravintola.fi/como