Upea Galaxie Center tarjoaa tamperelaisille biljardin ystäville ensiluokkaiset mahdollisuudet lajin harrastamiseen. Sali on kooltaan yksi Suomen suurimmista, tilaa on rapeat 600 neliötä! Puitteet ovat avarat ja tyylikkäät, myös hintataso on kohdillaan. 

"Meillä on aloittelijan hyvä opetella ja harrastajan kehittyä. Työporukat ja illanviettäjät ovat enemmän kuin tervetulleita! MEILLÄ PELAA KAIKKI!"

Sali sijaitsee aivan Tampereen rautatieaseman vieressä ja välittömästä läheisyydestä löytyy runsaasti paikoitustilaa sekä loistavat julkiset kulkuyhteydet.Biljarditurnausten lisäksi Galaxie Center järjestää asiakkailleen myös muunlaista peliviihdettä. Meiltä löytyy muun muassa pöytäcurlingia, lautapelejä, Nintendo Wii ja ilmakiekko. Galaxiessa järjestetyt pokeriturnaukset tuovat jännitystä pelien ja pelaamisen ystäville. Galaxie Centeristä voi myös ostaa biljardikeppejä sekä tarvikkeita, myös välineiden huollattaminen onnistuu. Galaxie Center sopii loistavasti myös yritystilaisuuksien ja pikkujoulujen järjestämiseen.

Galaxie Center

Rautatienkatu 27, Tampere

www.ravintola.fi/galaxie