Nyt on taas paljon tarinaa! On nimittäin ollut Bar Fight –finaalia, keikan jälkimaininkeja sekä synttärihuvittelua.

Kuten varmasti moni muukin olen minäkin huomannut olevani rennompi esiintymistilanteissa otettuani parit kaljat alle. Pyrin kuitenkin olemaan tarkka siitä että varsinainen huvittelu alkaa vasta ”työtehtävien” jälkeen. Bar Fight –finaalissa kävi hassusti, kun tämän finaalin jälkeen kello alkoi olemaan jo melkoisesti ja oli tarkoitus päästä juhlakuntoon mahdollisimman pian. Hassusti siinä kävi sen takia että tässä tilanteessa usein ylimitoittaa jallujen tarpeen ja tällainen rynnäkkökännin haku meneekin helposti ylikunnon puolelle. Yhtäkkiä esittelet itsesi tuntemattomille horjuvasti suunnilleen rokkitähtenä ja ehdottelet tutuille ja tuntemattomille kaikenlaista, kuitenkaan muistamatta näin tapahtuneen. Niin tai näin välillähän se muisti saattaa pätkästä, mutta onneksi ravintoloissa on ihmisiä todistamassa toilailuita, joilta tapahtumia voi myöhemmin aina kysellä.

Olen alkanut tekemään silloin tällöin trubaduurikeikkaa ja minulla oli keikka Tampereen keskustassa. Tämä oli ensimmäinen keikka minne minun ei tarvinnut saapua auton kanssa, joten pystyin rentoutumaan keikan aikana parilla oluella ja aloittaa shottirallin keikan jälkeen muutaman ystävän kanssa ketkä olivat päässeet katsomaan keikkaani. Illasta muodostui leppoisa istuskelu-kaljoittelu-ilta kun parin kuoman kanssa alettiin ottaa rokkenrollijuomaa. Ilta vietettiin leppoisasti höpisten ja juomaa hyvästä seurasta nauttien.

Olin juhlimassa eräällä mökillä ystäväni synttäreitä ja saavuin sinne hieman muita myöhemmin ja jälleen alkoi projekti muiden kiinni saamiseksi. Mökkimiljöö on varsin sopiva juhlien järjestämiseen, koska saunominen ja yhteislaulut on melkoisia janon ja hauskuuden tuottajia. Mökkiimme kuului myös palju, josta en itse niin paljon kuitenkaan poikkeuksellisesti nauttinut koska Siperian myrskytuulet kutittelivat korvan takaa. Ilta oli ollut ohjelman täyteinen ja siihen mahtui kitarointia ja laulua niin saunassa, paljussa kuin perus olkkarissakin, ekstempore tetsausta yöaikaan, paljon syötävää ja isoa volyymia. Jossain vaiheessa väsymys ja alkoholi nostivat äänen tasoa, kovastikin kuulemma, sekä vaikutti heikentävästi tasapainoon. Olinkin ensimmäisten joukossa yöunille siirtynyt juhlija. 

Kun seuraavana päivänä olimme siirtyneet takaisin tampereelle aloitin iloistumisen jälleen muita hieman jäljessä ja paineen alla aloin pitämään taas tahtia yllä ja laulaa lurautta pari kovaa karaokebiisiä: TV:n kokoinen haitari ja Lauantai-ilta. Tästä intoutuneena, eksyessämme vielä maanantai-illan jameihin, päätin esittää ilman paitaa aivan liian humalassa pari kappaletta Apulantaa. Muistin näyttäneeni kunnon rokkikukolta ja kuulleeni kaikkien laulavan mukana ja hurraavan valtavasti. Oli totuus sitten mikä tahansa niin hauskaa oli. Niin päätin sitten Apulannan jälkeen lähteä unten maille omaan petiin nukkumaan, jotta heräisin virkeänä uuteen aamuun.

Seppo jää nyt blogitarinoiden kirjoittelusta pienelle joulutauolle, mutta eiköhän vuoden vaihteesta taas uusia tarinoita saada blogiinkin asti. Hyvää joulukuuta kaikille!


Tykkää meistä TÄSTÄ niin olet mukana kilpailussa. Arvomme huvi.info -sivun tykkääjien kesken lippuja Motörheadin ja 30 Seconds to Marsin keikalle!!!