Tsekkaa täältä olenko törmännyt juuri sinuun Tampereen yössä!

In Joy and Sorrow … My home’s in your arms

Kotini on käsivarsillasi. Joulu meni ja uusi vuosi toi muistot mieleen. Viimeksi näin tämän yhden lempi bändeistäni, His Infernal Majesty – HIM:n Oulussa Qstockissa kesällä. Tapasin ehkä kuumimman tyypin koskaan sillä Qstockin keikalla. Tein ilmeisesti ihan kohtuullisen vaikutuksen kun kaveri lähti messiin Tampereelle keikan jälkeen. Tiedättehän, onhan se romanttista kun jätkä tarttuu sua käsistä kiinni Join me:n kohdalla, ja nostaa ne korkealle ilmaan… Se yö oli romanttisin.

Kesällä 2013 pyörin kotikonnuilla ja mikä parempaa olikaan kun kuulla että murut tulevat keikalle Helldone –kiertueellaan myös Ouluun! Teatrialla 28.12. kumahti ja kovaa! Ville oli vedossa.

Ja kuinka meitä hemmoteltiinkaan. In Joy and sorrow, Death in love with us ja For you:ta ei olla kuultu moneen vuoteen livenä. Linden hiukset olivat yhä kasvaneet, samalla kun Migen kadonneet. Ilta alkoi mukavasti kotona rakkaiden HIM-frendien kanssa aloitellessa, nautiskellen ja videoita YouTubesta fiilistellen. Illan hämärtyessä siirryimme odottamaan keikan alkua. Tällä kertaa ei se Qstockin mies ollut mukana, mutta ehkä vielä vuoden päästä…

Him on ollut mulle aina yksi niistä tärkeimmistä. Villen ääni, karisma.. mitä nyt nää perinteiset on. Skidinä Synnin Viemää oli mun raamattu. Nykyään olen lukenut sitä vähän harvemmin. Mutta sydämestä se löytyy aina. Silloinkin kun sattuu.