Tsekkaa täältä olenko törmännyt juuri sinuun Tampereen yössä!


Christmas Time – Don’t Let The Bells End

Näin lauloi yksi bändisuosikeistani, The Darkness, muutama vuosi sitten jouluna. Oikeestihan me ollaan Justinin kanssa naimisissa jos joku ei tiennyt (siis for sure).Nyt on ollut vähän haastavaa löytää aikaa blogin kirjoittamiselle. Syy tähän on ollut, kappas kummaa, pikkujoulut. Niitä on nyt kummasti riittänyt aivan yllin kyllin. Niin täällä Tampereella tutuissa mestoissa ja Helsingin suunnalla vähemmän tutuissa kuppiloissa. Kyllä tuo juhliminen välillä on rankkaa, mutta ei se ainakaan minun joulumieltäni ole saanut laantumaan!Pikkujouluissa on omat haasteensa. Näiden haasteiden TOP -5 mielestäni on ehdottomasti:

  1. Miten ehtiä koulun/töiden jälkeen AJOISSA? Kemut kuitenki alkaa jo klo 17 tai 18 ??!??
  2. Miten yrittää juoda glögiä kohtuudella (impossible)
  3. Miten ihmeessä keksii aina jotain seksikästä päälle pantavaa kun jouluja juhlitaan 5krt viikossa?
  4. Mistä tiedät missä on parhaat jatkot (lopulta ei enää merkitystä kun kuitenkin päätyy jonnekin, tavoitteena hyvä)
  5. Miten selvitä seuraavasta päivästä? Varsinkin jos on päätynyt viettämään läheisiä hetkiä yön pikkutunneilla työkaverin kanssa tai kaatanut punkut pukin päälle tai muuta mukavaa (yleensä erittäin laajalla skaalalla)

Noh, näihin ei mulla teille ole vastausta, mutta suosittelen ahkeraa treenaamista, niin eiköhän nämä ala siitä selviämään. Meinaan oikeat ratkaisut. Itsellä ratkaisujen (tai ei-ratkaisujen) laatu vaihtelee lähes aina reissusta riippuen.Kohtaan 4 pystyn antamaan muutamia erittäin hyviä vinkkejä täältä Tampereen suunnalta (ja kohtaan 5 voin tietty sanoa, että osta pizza äläkä mieti) Missä siis kovimmat pikkujoulujen jatkot? Tällä hetkellä olen itse kerinnyt jatkoilemaan Jack the Rosterissa, Ruby & Fellasissa, Klubilla, Doriksessa ja Hullussa Porossa sekä kerran myös Fat Ladyssa. Myös Rokkibaari Raiderin meno on lähtökohtaisesti aina varsin ROCK. On aika paljon kiinni millä porukalla on liikenteessä, että mihin kannattaa mennä. Mun henkilökohtainen lemppari on Roosteri tietty, mutta mikä on sun?


IMG_5092

Tällaisella shotilla on ihan jees aloitella. Ihan cool, terkut frendille! Tänä vuonna yhdet hauskimmista pikkujouluista vietin kavereitteni seurassa ensin Jack the Roosterin kantispikkujouluissa ja sieltä siirtyen Klubille illan viettoon Helsingistä Tampereelle saapuneita ystäviäni tapaamaan. Bileet oli parhaat ja taisin päästä pukkiakin halaamaan.Villeintä tällä kertaa oli kuitenkin viime keskiviikon juhlat Helsingin paikallisessa kapakassa (nimi tällä kertaa jäi unholaan). Kaverin kaverin oululainen bändi pisti parastaan, ja sainkin private shown yhtyeen kitaristilta. Tsek this out, oli suht kova meno. Jatkettiin juhlia tietysti perinteiseen tapaan sitten keskustan suuntaan ja Bar Bäkkärille. Bändi messis myös, tietenkin.

IMG_1574 2

Tykkää meistä TÄSTÄ niin olet mukana kilpailussa. Arvomme huvi.info -sivun tykkääjien kesken lippuja Motörheadin ja 30 Seconds to Marsin keikalle!!!