Tsekkaa täältä olenko törmännyt juuri sinuun Tampereen yössä!

Something new and awesome

Muutama viikko sitten eräänä perjantaina mun piti mennä muutaman frendin kanssa tsekkaamaan Klamydiaa Amarilloon. Toi on kans sellanen bändi, jota mulle on luukutettu pikkulikasta lähtien – todella rakas vaikkei tuu muuten kuunneltua ihan liikaa. Voiko sanoo elämäntapabändi? Musta se kuvaa hyvin tollasia yhtyeitä, joiden kanssa oot kasvanut ja joiden kaikki biisit osaat ulkoa, vaikkei se oiskaan sulle henkilökohtaisesti sitä ykköskamaa.

No mutta. Ei me sitten mentykään, ja parin mutkan kautta noi frendit vaihtu yhteen toiseen, myöskin mulle rakkaaseen jengiin. Kävin polttelemassa niiden kanssa parit röökit Ruby & Fellasissa ja himoilin halloumisalaattia (se saaristolaisleipä, amen), otin kuitenkin lasin punaviiniä. Amen myös tähän.

Tää jengi olikin menossa sitten katselemaan kuulemma kovassa nousussa olevaa Amendfoilia YO-talolle. Mä innostuin, koska en ollut aikoihin käynyt kyseisessä mestassa ja joku siinä paikassa viehättää mua. Ehkä ne on ne valot, tiättekö, ne kaaressa olevat. Bändistä tiesin sen verran että olivat kesällä voittaneet Kukkona Tunkiolla ja pyörivät siitä syystä säännöllisesti Roosterin näyttöjen kuvissa.

Saavuttiin paikalle just ennen keikan alkua, siellä olikin ihan jäätävä ryysis. Mut johdatettiin lavan eteen ja keikka alkoi.

JEESUS SENTÄÄN.

Oli aivan järjetön meininki. Mitä hittoa. Itse en tunnistanut yhtäkään biisiä mutta bailasin frendieni vierellä aivan täysillä. Ja niin teki pari muutakin tyyppiä, meno oli oikeasti ihan helvetin mieletön. Bändi veti ihan täysillä koko keikan ja laulaja oli t-o-d-e-l-la taitava. (Ja basisti kuuma. ;)) Tästä innostuneena oon sitten luukuttanu tän bändin biisejä silloin tällöin kun kyseinen YO-talon setti olikin kuulemma Skyline Escape -levyn julkkarit. Ja mistä mulla tuli tää kaikki mieleen oli se, kun törmäsin kyseisen levyn mainokseen Huvi.infon sovelluksessa, mistä mä aina tsekkaan missä on mitäkin.

Tosta teille beibet vielä mun lempparibiisin video:

(Tsiigatkaa nyt tota basistia, haloo kuumis, soittele mulle!)

Nettisivujen mukaan seuraava Tampereen keikka ois Amadeuksessa, Amamamamamama. Vähän ku himassa kävis. ;)

Tykkää meistä TÄSTÄ niin olet mukana kilpailussa. Arvomme huvi.info -sivun tykkääjien kesken lippuja Motörheadin ja 30 Seconds to Marsin keikalle!!!