Tsekkaa täältä olenko törmännyt juuri sinuun Tampereen yössä!

Jos mä oisin sä niin mäkin oisin mun kaa

Tänään. En tehnyt muuta kuin. Niin juuri. Äläkä yhtään mieti tollasii!

Tänään lähti keskustelu vähän käsistä kun tuo mun rakkain ystäväni Jackie tuli näin sunnnuntai-iltana kylään. No höm, siinä oli “heräilty” pari tuntia aiemmin hiukan rankan yön jälkeen. Mä rakastan rokkia, ja sen takia oikeastaan koskaan lähdinkään Oulusta Tampereelle. Eilen vietettiin kahden kamun tupareita ja mentiin sitten Tampereen ravintolamaailman Miamiin. Vaikka siellä musa ei mun korvia hivele, niin hyvä seura sai mut pysymään tappiin asti ja nauttimaan koko illasta. Jaa siinä se Jackie soitteli keskellä yötä ja kertoi viettäneensä pari villiä varttia erään paikallisen rokkibaarin bäkkärillä. Niin, se tahtoo olla vähän sen tyyli, kait multa tarttunu.

seroostertytto2

Mun tyyli, se on ollu aina mun oma. Joku joskus kutsui minua hei, sä olet “se Rooster tyttö”. Ehkä olenkin. Mietin kun kuljen yöt ja nukun päivät, moni ei tiedä, aavista saati pysty käsittämään mitä Tampereen yön pimeinä tunteina tapahtuukaan. Siksi ajattelin kertoa teille pari tarinaa. Kesä 2013 oli rautaa. Ja syksy ei koskaan ole hidastanut mun kaltaisen mimmin menoo.

Käyn mä joskus muuallakin kuin Tampereella, kesällä varsinkin. Provinssirockin kuumat suudelmat, Ruisrockin pimeät yökävelyt, Ilosaarirockin villit moovit ja Qstockin romanttinen aamutanssi Suomi-iskemän tahtiin jättivät taas kerran jälkensä. Pari uutta frendiä, muutama lyhyemmän ajan tuttavuus ja perusfestarifrendit teki tästä kesästä parhaan. Nyt on otettava taas kaupungin yö haltuun.;)Sä voit seurata mun menoo täällä, kaikkea en lupaa kertoa, mutta luethan loput sitten rivien välistä. Musta kuullaan vielä.

seroostertytto1

Kuvat: We Heart It