Kuinka oikein päädyimmekään Jack The Roosterin herkkuja notkuvan ruokalistan ääreen? Kun Huvi.info, vasta jokin aika sitten avattu mobiilisovelluksen, nettisivut ja verkkolehden sisältämä palvelu, ehdotti minulle yhteistyötä, paljasjalkaisena tamperelaisena en yksinkertaisesti voinut siitä kieltäytyä. Huvi.info kokoaa nimittäin yhteen Tampereen ravintolat, tapahtumat, lounaspaikat sekä tarjoukset. Klikkaamalla sovelluksen päälle kännykästäsi, pystyt näppärästi tsekkaamaan, missä tänään kannattaisi lounastaa, onko lemppariraflassasi kenties jokin herkullinen tarjous meneillään ja Paikat-välilehteä kurkkaamalla näet saman tien, mitkä ravintoloista ovat sinua lähellä! Mukana on jo nyt suuri määrä ravintoloita, mutta luku kasvaa jatkossakin sovelluksen kehitysprosessin aikana. Vastaavaa palvelua ei Suomesta löydy, joten kyseessä on melkoinen herkkupala, johon kannattaa ehdottomasti tutustua.

Sovelluksen kartta johdatti meidät lauantai-iltapäivänä Satakunnankadulla sijaitsevaan Jack The Roosteriin. Häpeäkseni myönnän, että en ole ikinä Roosterissa käväissyt terassivisiittiä lukuunottamatta, joten sanoisin jo olleen aikakin käydä tämän ravintolan antimiin tutustumassa. Tein jo etukäteen kotiläksyni ja tsekkasin ennen ravintolaan menoamme Huvi.infon mobiilisovelluksen kautta, millaisesta paikasta on kyse. Ruuan luvattiin olevan omaleimaista ja herkullista, joten odotukset olivat korkealla, kun istahdin tunnelmallisen ravintolan pöytään.

Lue lisää TÄSTÄ!!!


Tykkää meistä TÄSTÄ niin olet mukana kilpailussa. Arvomme huvi.info -sivun tykkääjien kesken lippuja Motörheadin ja 30 Seconds to Marsin keikalle!!!