Viikko on ollut tosi kiireinen. Viisi keikkaa kuuden päivän sisään ja kuvauksia ym päälle. Lauantaina olimme NiceKoneesta tutun Suvin kanssa Salossa vapaaottelu ja thainyrkkeilyillassa kehätyttöinä. 

Oli taas aivan huikea ilta ja oli hieno päästä pitkästä aikaa taas itsekin kehään. Olemme työskennelleet vuosia kehätyttöinä ja laji on alkanut kiehtoa. Pääsemme aina aitiopaikalta seuraamaan matseja ja meno on välillä niin hurjaa, että veri ja hiki lentää kirjaimellisesti päällemme ja silmät on välillä pidettävä kiinni! 

Mutta on aivan huikea seurata matseja paikanpäällä, sillä tunnelma on aina katossa. Meillä on ollut ilo tutustua lajin ammattilaisiin ja päästä näin sisään lajin saloihin. Täytyy kyllä hattua nostaa kaikille boxaajille, on se kova laji! Kiitos Salo jälleen upeasta illasta!Kiitos järjestäjille sekä meidän omalle bodyguardille:)) Anton Kuivanen tyrmäsi vastustajansa hienosti heti ensimmäisen minuutin jälkeen!Seuraavaa matsia jo odotellessa:)


Tykkää meistä TÄSTÄ niin olet mukana kilpailussa. Arvomme huvi.info -sivun tykkääjien kesken lippuja Motörheadin ja 30 Seconds to Marsin keikalle!!!