NiceKone on kuin toinen perheeni. Tämä on kolmas yhteinen joulumme enkä ole päivääkään katunut, että perustin tanssiryhmän pian kolme vuotta sitten, aikana jolloin kilpailu on alalla ehkä kovempaa kuin koskaan ennen. Tanssiryhmiä syntyy kuin sieniä sateella. Itse olin ollut tällä alalla jo vuosia ja nähnyt lähes kaiken mahdollisen ja mahdottoman, joten todellakin tiesin mihin ryhdyin ja mitä tein. Ja tiedän edelleen. Upeat tytöt. Periksiantamattomuus. Verta, hikeä ja välillä myös kyyneliä. Energisyys, positiivisuus. Halu tanssia. Halu esiintyä. Aito ilo. Ahkeruus ja määrätietoisuus. Niistä on NiceKone tehty. 

Olemme olleet tanssikeikkojen lisäksi monessa mukana. Kehätyttöinä, juontajina, kalenterityttöinä, kansikuvakasvoina, musiikkivideoissa, muotinäytöksissä.. Esiintyneet kovien ulkolaisten artistien taustalla mm. Daze, Mr.President, Snap.. Pieneen aikaan mahtuu paljon. Nyt keväällä on tulossa jotain aivan erittäin huikeaa, jota en vielä saa paljastaa..;)) 

NiceKone on yksi iso osa elämääni. Osa minua.Rakastan työtäni. Mikään keikka ei ole koskaan samanlainen ja se on yksi tämän työn suola. Kommelluksilta ei tämä kokoonpano voi välttyä, sen tulette matkassani huomaamaan:D Meidän mottomme onkin "Mun duuni on huvii!"ja vetää nöyräksi, sillä voimme sanoa sen sydämestämme. Näihin pikkujoulukuviin ja tunnelmiin, muistakaa olla kilttejä;)))

Kuvat: Studio Pellava/Mikko Syrjänen 

Asut: Seppälä & Daddy's Girl


Tykkää meistä TÄSTÄ niin olet mukana kilpailussa. Arvomme huvi.info -sivun tykkääjien kesken lippuja Motörheadin ja 30 Seconds to Marsin keikalle!!!