Pääsin viime viikolla maistelemaan Tampereen Minibaarin herkullisia drinkkejä yhteistyössä Huvi.infon kanssa. Muistatteko tamperelaisille suunnatun sovelluksen, jonka avulla on helppo etsiä ruokapaikkoja, lukea niiden kuvauksia ja tsekata aukioloajat? Sovelluksesta löytyy myös ravintoloiden tarjouksia ja lounastietoja – mikäs sen näppärämpi sovellus ruokapaikkojen etsimiseen Tampereella! Kurkatkaa TÄÄLTÄ mistä on kyse, jos Huvi.info kuulostaa uudelta. Huvi.infosta löytyy mm. Minibaarin tiedot ja aukioloajat, sekä useita muita tamperelaisia ravintoloita ja baareja.

Ah, ja mitä drinkkejä päästiinkään maistelemaan! Sain testata kolme drinkkiä Minibaarissa ja koska olin avoimin mielin liikenteessä, annoin drinkkitaiteilijan päättää puolestani. Ensimmäiseksi saimme maistella Minibaarin myydyintä drinkkiä ”Wildsideä”. Hoksasin heti, että olin joskus nähnyt samaisen drinkin Maj:n instagrammissa ;-) Kirpeä ja makea kiiwidrinkki oli herkullinen, just täydellinen viemään makeanhimon illallisen jälkeen, jos mieluummin suuntaa herkullisille drinkeille kuin ottaa jälkiruokaa. Suosittelen ehdottomasti niille, jotka mielellään tilaavat ”jotain makeaa ja kirpeää, kiitos!”

Tokana saimme pöytään supernätit S25-drinkit, joiden nimestä voikin päätellä, että ne on suunniteltu yhteistyössä Studio25:n kanssa. Minibaarin työntekijöillä onkin makeet Studio25:n sponssaamat denim-essut. Tästä drinkistä löytyi aperolia, mustikkalikööriä, passionhedelmää ja sitruunaa. Eksoottinen makuyhdistelmä joka toimii – ja vitsit miten kaunis drinkki lasivalinnasta puolikkaaseen passionhedelmään.

Viimeisenä maisteltiin yllättävää ja raikasta Kurkkusouria (vai kurkkusouer…). En varmaan tulisi kovin helposti valinneeksi listalta drinkkiä jossa olisi aineksina mm. kurkkua, selleriä ja munanvalkuaista, mutta onneksi annettiin vapaat kädet ja saatiin testata tämmöinen uutuus. Oli hyvää! Raikasta. ”Fresh” on eka sana mikä tästä tulee mieleen – maut sopivat hyvin yhteen ja drinkki oli jotenkin tosi harmoninen. Suosittelen testaamaan, jos kaipaatte jotain erilaista!

Lue lisää TÄSTÄ!!!