Roast


Vinkkailin teille pari viikkoa sitten lempparisovelluksia, joista yksi oli huvi.info. Avaan teille nyt pikkuisen tarkemmin tämän tamperelaisten must-have-sovelluksen hyödyllisyyttä, sillä pääsin tekemään pientä yhteistyötä huvi.infon kanssa :-) Kuten kerroin, hyörii sovellusta (tai ehkä koko huvi.info -konseptia) kehittämässä muutamakin tuttu tyyppi.

huvi.info tarjoukset

Huvi.info sovellus on maksuton tapahtumakalenteri puhelimessasi. Se kokoaa yhteen tamperelaisia ravintoloita, kapakoita, yökerhoja, keikkapaikkoja ja kiinnostavia juttuja Tampereesta. Yhdeltä välilehdeltä löydät lounastarjoukset ja kaiken muun oleellisen tiedon aukioloajoista päivän lounasvaihtoehtoihin. Toiselta välilehdeltä löytyy normaalit ruokatarjoukset, baarien sisäänpääsymaksutiedot, keikka-aikataulut ja lipunhinnat. Voit siis kätevästi kiireessäkin tarkistaa, että mihinkäs asti Rumaan oli ilmainen sisäänpääsy ja koskas siellä Jack the Roosterissa olikaan se burgeritarjous.

roast

Yhdeltä välilehdeltä löydät kartan, josta voit kurkata lähimmät ravintolat tai tarkastaa mihin asti jonkin tietyn ravintolan keittiö on tänään auki. Kartan ravintoloita klikkaamalla pääset myös lukemaan kyseisen ravintolan kuvauksen. Ahaa, Roastin keittiö on siis tänään auki varttia vaille kymmeneen, kätevää. Jatkot-osioon nostetaan kiinnostavia tekstejä ja kirjoituksia – kurkatkaapas täältä näkyykö ketään tuttuja… Pääsin yhteistyön tiimoilta herkuttelemaan Roastiin, tuohon Tammelasta löytyvään ravintolaan jossa näyttää olevan aina niin kiva tunnelma. Lupasin raportoida kokemuksestani teille ja sehän sopii varsin hyvin, kun olen muutenkin esitellyt mielelläni Tampereen ravintolatarjontaa.

roast tammelarouhea ravintola roast

Olin käynyt kerran aiemminkin Roastissa ja koska silloin valkkasin hampparin, olin jotenkin mieltänyt paikan sellaiseksi laadukkaammaksi burgeripaikaksi. Siitä ei kuitenkaan ole kyse, sillä vaikka Roast tarjoaa herkullisia hampparivaihtoehtoja, on listalla paljon muutakin; Poppamiehen mausteilla ja kastikkeilla maustettuja chiliruokia, useita perinteisiä ruoka-annoksia hyvistä raaka-aineista valmistettuna ja usein pientä twistiä!

siikaa

Lue lisää TÄSTÄ!!!


Tykkää meistä TÄSTÄ niin olet mukana kilpailussa. Arvomme huvi.info -sivun tykkääjien kesken lippuja Motörheadin ja 30 Seconds to Marsin keikalle!!!